Hrastje 81
Kranj
4000
Slovenia
kljucavnicarstvo.pirc@siol.net

Kakovost

V našem podjetju največ pozornosti namenjamo prav kakovosti naših izdelkov. Veliko vlagamo v razvoj in najsodobnejšo opremo. Stalno se izobražujemo in sledimo vsem tehnološkim smernicam. Izboljšujemo tehnološke postopke ter s tem zagotavljamo boljšo kvaliteto izdelkov in boljšo produktivnost.

Pod besedo kakovost, ne razumemo samo kvalitetno izdelani izdelki, temveč celotno poslovanje in sodelovanje s kupci in poslovnimi partnerji od upoštevanja rokov, dobri komunikaciji, odzivnostjo, fleksibilnostjo do poštenega dvostranskega sodelovanja. Vse to nas naredi zaupanja vredno podjetje, h kateremu se kupci radi vračajo.

Ves čas strmimo k temu, da skozi celoten proces proizvodnje racionalno ravnamo z materialom in energijo, ustrezno ravnamo z odpadki, pazimo na varnost ter zdravje zaposlenih in s preventivnimi ukrepi izboljšujemo celoten proces proizvodnje.

V podjetju že od leta 2012 sledimo načelom vodenja kakovosti in nenehnim izboljšav, ki nam jih nalaga pridobljen certifikat vodenja kakovosti ISO 9001:2015. 

 

siqiqnet

Zanesljivost

Smo zanesljiv dobavitelj, ki se drži dobavnih rokov in kvalitetne izdelave.

Beri več

Prilagodljivost

Smo majhno podjetje, kar nam omogoča hiter odziv in fleksibilnost.

Beri več

Znanje

Imamo že več kot 50 let tradicije skozi katero se je nabralo kar nekaj znanja.

Beri več